Hüseyin Remzi Devecioğlu Ortaokulu

Vizyon: Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, Atatürk ilke ve İnkılaplarına sahip çıkan, insan haklarına saygılı ve insanlığın ortak mirasını koruma bilincine ulaşmış, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin ortağı olmaya aday, düşünen ve sorgulayan, öğrenmeyi, öğrendiklerini kullanabilmeyi amaç edinmiş bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.

Misyon: biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, milli eğitimin genel amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. biz... Türk milli eğitimin amaç ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite Yönetimin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, öğüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00 - 15:45
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02767162564

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://hrdevecioglu64.meb.k12.tr

Adres - Üyükbaşı Mahallesi Remzi Devecioğlu Caddesi No 2 Ulubey Uşak

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri -

Adres - Üyükbaşı Mahallesi Remzi Devecioğlu Caddesi No 2 Ulubey Uşak

Ulaşım İLE HER YARIM SAATTE OTOBÜS KALKMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTA OLUP İLÇE MERKEZİNDEDİR.