UŞAK / ULUBEY - Hüseyin Remzi Devecioğlu Ortaokulu

Mrt

Cumhuriyetimizin 100.yılında "Yerli ve Milli Projelerimiz" konulu projeyi yürüten okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz "Ebru ÖZDEMİR"  okulumuz adına "Mükemmellik Sertifikası" almıştır.

Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz..

Mrt

"CLASSICS READINGS FANTASTIC DRAWINGS"  KONULU E-TWINNING PROJESİ  ÖĞRETMENLERMİZ DİLAY KANBAK VE ZEHRA KANDEMİR ÖNDERLİĞİNDE  BAŞLAMIŞTIR.BU PROJEDE   SEÇİLEN KLASİK KİTAPLARIN OKUNARAK RESİMLENDİRİLMESİNİ  AMAÇLANMAKTADIR.PROJE 6.SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Ock

Değerli Türkçe Öğretmenimiz Figen KESKİN'in "Dilimizin Zengileri Projesi" kapsamında yapmış olduğu etkinlik..

Ock

Dijital Dünya çocuklarının ödevleri de artık dijital..

6.Sınıf öğrencilerimiz tarafından Dilay KANBAK koordinatörlüğünde yenilikçi ürünler ortaya koyuyoruz.

Web 2.0 araçlarını derslerimizde kullanarak ingilizce diyaloglar kuruyoruz.Yaparak yaşayarak öğrenme modelini benimseyerek  öğrenmeyi kalıcı hale getiriyoruz.

Bazı diyaloglarımızda; yer alan velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

Kas

ÇEDES PROJESİ "YAŞLILARA SAYGI" HAKKINDA ÖĞERNCİLERİMİZE KISA FİLM İZLETİLDİ.

Kas

Okulumuz öğrencileri ve personeli deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı yaptılar.